Fotky ze soboty + jak se Vám to letos líbilo?

02.09.2013 11:28

Máme tu první fotky ze soboty:

od Péti

od  Jitky

-> další rádi zveřejníme stačí napsat, kde je hledat na náš mail - hillo@tourdebiere.cz


A dál bychom rádi věděli jak se Vám to letos líbilo. Nám MOC, ale tady na webu máme zatím jen jeden vzkaz od Franty, jak jsme mu zkazili sobotu ;-( ...

Máte-li chuť se s námi podělit o své dojmy, příběhy čí nápady do dalších ročníků -> dejte je buď do vzkazů, dolu do diskuze a nebo mailem  hillo@tourdebiere.cz a my je rádi zveřejníme či se nad nimi zamyslíme a využijeme.

Předem děkujeme Hillo TEAM !

Jak se Vám to letos líbilo?

Datum: 12.10.2016

Vložil: Smithc60

Titulek: John

I like what you guys are up too. This kind of clever work and exposure! aefcfdbebedfeage

Datum: 10.10.2013

Vložil: Roman

Titulek: super zážitek

Moc díky za super zážitek, byl jsem však jen náhodný divák, neměl jsem o téhle akci tušení, byl jsem v Českém ráji jen náhodou. Dost dlouhou dobu jsem se koukal u Valdštejnu na účastníky, kterak dojížděli na svých veteránech po tom stoupáku ke kontrolnímu bodu. Přišlo mi to natolik super a natolik jedinečný a zvláštní, že jsem si začal shánět info, co se to vlastně jelo za závod a jaké jsou podmínky a pravidla...., které mě fakt nadchly.... Takže už od začátku září jsem sháněl kolo, které by vyhovovalo podmínkám :-). už se mi ho podařilo sehnat, zatím to je pouhý vrak z roku 1935, ale času je snad ještě dost...323 dní? a to ho snad zvládnu připravit:-) . Moc se těším na příští konec srpna, tak zatím ahoj a díky všem v realizačním týmu a všem účastníkům.
Roman

Datum: 05.09.2013

Vložil: Jitka

Titulek: Díky

Poslední prázdninová sobota byla opět super. Díky všem, kteří se zasloužili o zdárný průběh a díky fotografům a kameramanům za fotky a video.
Tak zase za rok.....

Přidat nový příspěvek